Skip to main content
Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Workshop: Iedereen welkom in jouw vereniging?

november 28 @ 9:30 am - 12:30 pm

Een bloeiend verenigingsleven draagt bij aan ons sociaal weefsel, zorgt ervoor dat mensen zich kunnen ontplooien, anderen kunnen ontmoeten, een leuke tijd beleven… . Iedereen zou de kans moeten hebben deel te nemen of als vrijwilliger bij te dragen aan het verenigingsleven. Toch stellen we vast dat mensen in kwetsbare situaties vaak geen deel uitmaken van deze initiatieven. Op één of andere manier geraken ze er niet, terwijl ook zij nood hebben aan ontmoeting en verbinding en graag hun steentje bijdragen.

Heel wat verenigingen zijn bereid inspanningen te leveren en doen hun best hun werking open te stellen voor iedereen. Veel drempels zijn in kaart gebracht, maar toch lukt het niet altijd om ook mensen in kwetsbare situaties deel te laten uitmaken van het verenigingsleven of te laten participeren als vrijwilliger.

Wil jouw vereniging of organisatie graag mensen in kwetsbare situaties welkom heten en betrekken? Misschien heb je al één en ander geprobeerd, misschien bereik je reeds mensen in kwetsbare situaties maar wil je graag een tandje bijsteken? Of misschien heb je geen idee waar te beginnen? Dan is deze workshop beslist iets voor jou en je vereniging.

Meer info en inschrijven

Details

Datum:
november 28
Tijd:
9:30 am - 12:30 pm
Evenement categorie:

Locatie

Huis van het Nederlans
Philippe de Champagnestraat 23
Brussel,
+ Google Maps